Uitleg speelgoedbeurs

Beste verkoper,

 

Hierbij een korte uitleg over het invullen van de verkooplijst voor de speelgoedbeurs.

Iedere verkoper krijgt een individueel nummer voor maximaal 30 artikelen, dit nummer komt rechtsboven op de verkooplijst.
U mag nooit zelf een nummer invullen. Dit nummer wordt door de organisatie tijdens het inleveren van het speelgoed aan u toegekend.
Als u meer dan 30 artikelen wil verkopen dan moet u een nieuwe verkooplijst gebruiken.

Op de verkooplijst duidelijk uw gegevens invullen, het artikel omschrijven en de verkoopprijs invullen (de laatste kolom van verkocht niet invullen a.u.b.)

De verkoopprijs is de prijs die de koper betaald voor een artikel en daarvan ontvangt u 75% en gaat de overige 25% naar de ouderraad van de organiserende school (die dit besteed aan diverse activiteiten op school). De minimumprijs per artikel is € 0,50.

Op alle artikelen die u gaat verkopen wordt door de organisatie een stickertje met daarop uw individueel nummer, het artikelnummer en de prijs bevestigd.

Voor uw eigen controle is het handig dat u een kopie van uw ingevulde lijst maakt. Uw (originele) lijst blijft  na de verkoop in het bezit van de organisatie.

 

Het speelgoed moet schoon, heel en compleet zijn!!!! Let op dat u klein speelgoed goed bundelt en/of inpakt in plastic folie!

 

Veel succes !

 

Organisatie speelgoedbeurs St. Anna

 

 

 

 

logo