Blokfluitles

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven over mezelf.

Ik ben Loes van Cauter en ik geef sinds een paar jaar blokfluit les bij jullie op school na schooltijd.

Ik heb de opleiding voor kleuterjuf gedaan en ook als zodanig gewerkt op de Van de Wall-school in Zundert.

Ook hebben mijn man en ik verschillende horecazaken gehad in Breda en Oosterhout.

Nadat ik in 2000 ernstig ziek ben geweest, ga ik voor een aantal ochtenden helpen op school in Achtmaal.

Ik speel klarinet bij harmonie Nut en Vermaak in Zundert. Dit doe ik al meer dan 40 jaar met heel veel plezier.

Ook dirigeer ik het Opleidingsorkest van de harmonie. Hierin zitten een aantal leerlingen van de harmonie, die al een paar jaar individueel les hebben bij een leraar(es).

Het is leuk en leerzaam om samen met andere volwassenen en kinderen muziek te maken.

Als je het leuk vindt om ook blokfluit te gaan willen spelen, ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij de lessen. Deze zijn op donderdagmiddag vanaf 15.20 uur in het oude lokaal van Juf Riet.

Vind je het leuk om gelijk te beginnen op een instrument van de harmonie, kun je je opgeven voor 3 gratis proeflessen bij Jolanda Mathijssen. Mailadres: jack-jolanda@planet.nl

Loes van Cauter