Ouderrraad (OR)

De oudervereniging

De oudervereniging bestaat uit ouders en verzorgers die gedurende het schooljaar diverse activiteiten organiseren en begeleiden.

Er zijn verschillende taken en werkgroepen voor grote en kleine activiteiten, zoals sport- en alternatieve dag, vieringen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Carnaval.

Wij zoeken nieuwe leden voor de oudervereniging. Vind je het leuk om betrokken te zijn bij één of meerdere activiteiten op school. Meld je dan aan!

Wil je geen lid worden van de oudervereniging maar lijkt het je wel leuk om bij de voorbereiding van een activiteit te helpen, dan horen we dat ook graag. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Alle hulp is welkom!

Voor meer informatie kun je terecht bij alle leden van de oudervereniging. Direct aanmelden kan ook via Nicole Broeren (damian74@ziggo.nl) of Petra Jongenelen (petrajongenelen@kpnmail.nl).

De samenstelling van de oudervereniging is als volgt:

Voorzitter Nicole Broeren
Penningmeester Annemarie de Rooij