Impressie
van onze groepen

Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien.

Groep 1-2A

Groep 1-2A: Deze groep is het schooljaar gestart met 15 leerlingen en naar verwachting zullen we het schooljaar eindigen met ongeveer 25 leerlingen. Het schooljaar zijn we gestart met juf. Manon maar zodra juf. Jeanette weer beter is zal ze maandag en dinsdag weer voor de klas komen te staan.

Groep 1-2B

Deze groep is het schooljaar gestart met 14 leerlingen en naar verwachting zullen we het schooljaar eindigen met ongeveer 25 leerlingen. Op maandag en dinsdag staat juf Marlies voor deze groep en op woensdag t/m vrijdag is dat juf Jacqueline.

Groep 3

Deze groep is het schooljaar gestart met 23 leerlingen. Op maandag en dinsdag staat juf Ingvild voor deze groep en op woensdag t/m vrijdag is dat juf Saskia.

Groep 4

Deze groep is het schooljaar gestart met 21 leerlingen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Irene voor deze groep en op woensdag is dat juf Ingvild.

Groep 5

Deze groep is het schooljaar gestart met 27 leerlingen. Deze hele week staat juf Joyce voor deze groep.

Groep 6

Deze groep is het schooljaar gestart met 25 leerlingen. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Judith voor deze groep en op donderdag en vrijdag is dat juf Lilian.

Groep 7

Deze groep is het schooljaar gestart met 21 leerlingen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Ilona voor deze groep en op maandagmiddag en woensdag is dat juf Nicole.

Groep 8

Deze groep is het schooljaar gestart met 30 leerlingen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Cindy voor deze groep en op woensdag is dat juf Nancy.

R.K. Basisschool St. Anna
Berkenlaan 156
4881 XE Zundert

Postadres:
4880 AD Zundert

T  076-5973502
annaschool@spoz.nl

Onze basisscholen

U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.