St. Annaschool
Basisschool in Zundert

De St. Annaschool heeft kinderen op school uit de wijken de Berk en Rutven. Het is een school die een weerspiegeling is van de maatschappij. Kinderen van diverse afkomst en uit diverse culturen werken, spelen, feesten, leren en spreken met elkaar.

Het zorgt voor een dynamische school, waarin veel mogelijk is, zonder het belangrijkste doel uit het oog te verliezen, nl. je als kind ontwikkelen op cognitief, sociaal, emotioneel en creatief gebied.

De oudervereniging neemt dan ook een belangrijke plaats in. De OV is gesprekspartner, maar daarnaast hebben zij een grote inzet bij evenementen en feesten. De kinderen in een fijne sfeer van hun schooltijd laten genieten, samen met vriendjes en vriendinnetjes, is wezenlijk.

Ons uitgangspunt is dan ook dat de kinderen graag en met veel plezier naar school komen, ze moeten zich er goed bij voelen.

De Annaschool valt onder de Stichting Primair Onderwijs in de Gemeente Zundert. Meer informatie hierover vindt u op de website van de stichting SPOZ.

PBSOp de Annaschool gebruiken we de werkwijze van Positive Behavior Support in alle groepen om ons pedagogisch klimaat te verbeteren.

EDI modelIn alle groepen op de Annaschool geven we les volgens het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI).

DiversiteitDe diversiteit aan culturen, afkomst en religies maakt van de school een instituut dat de maatschappij vertegenwoordigt’

Impressies

Schoolgids en kalender


Download hier de schoolgids en kalender 2022-2023 van de St. Annaschool

documenten


Hier vindt u de belangrijkste documenten van onze school

MR


Onze medezeggenschapsraad

Kennismaken

Mocht u interesse hebben om uw kind in te schrijven op de Annaschool, dan kunt u dat doen via het inschrijfformulier op deze site. Mocht u graag eerst wat informatie willen over de school of gewoon de school eens ‘in bedrijf’ willen zien dan kunt u altijd contact opnemen met Gerda van Son.

Contact


R.K. Basisschool St. Anna
Berkenlaan 156
4881 XE Zundert

T  076-5973502
annaschool@spoz.nl

Onze basisscholen


U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.

© 2019 SPOZ Actilus webdesign